Környezetbarát, modern és gazdaságos falfűtés az Ön otthonában is!

Építkezne, felújítana, de még nem döntött fűtési rendszerével kapcsolatban? Abban viszont biztos, hogy a takarékosság és a komfort a két legfontosabb szempont? Tudja, hogy a fűtési rendszer kivitelezése manapság rendkívül költséges is lehet? Hozza meg hosszú távú, felelősségteljes döntését s tájékozódjon teljes körűen a Comfort System Kft-nél!

Olvasson többet a Falfűtésről!

 

Gazdaságos Falfűtés - comfortsystem.hu

Kép: Gazdaságos Falfűtés

Érdemes komolyan elgondolkoznia és fontolóra venni a falfűtéssel kombinált fűtési rendszer megoldását, ha:

  • szeretné kellemes, egyenletes hőelosztású, huzatmentes terekben tölteni a szabadidejét, munkáját?
  • szeretne egy energiatakarékos és költséghatékony fűtési rendszert, amely 20-30%-kal kevesebb fűtési energiával üzemel, mint más fűtési technológiák?
  • szeretne egy könnyen beszerelhető, “láthatatlan” és zajtalan fűtő-hűtő szerkezetet otthonába?
  • a legkorszerűbb, teljesen automatizálható, gyorsan szabályozható, egyszerű fűtési struktúrát kíván használni?
  • környezetbarát technológiát szeretne alkalmazni, amelynek előállítása és üzemeltetése során alacsony a károsanyag kibocsátás?

Szeretne részletes tájékoztatót kapni a gazdaságos falfűtésről?

Igen, árajánlatot kérek!

 

Mit nyújt Önnek a gazdaságos falfűtés technológiája, és hogyan tesszük kényelmesebbé, egyszerűbbé építkezését, felújítását?


Gazdaságos megoldás

A falfűtési rendszer kis hőkapacitásának köszönhetően olyan komplex szabályozó megoldástkínál a Comfort System Kft, mely alkalmas az épületen belüli helyiségek egymástól független, programozható működtetésére, helyiségenkénti hűtő-fűtő termosztát alkalmazására.


Kellemes hőérzet

A jó közérzet nagyon fontos szerepet tölt be a megfelelő fűtés rendszerben.A  lehető legoptimálisabb hőérzetet testünk számára a falakat felmelegítve nyújthatjuk. A falfűtésnél létrejön a falak és a helyiségben tartózkodó személyek közötti ún. sugárzási egyensúly, amely ideális komfortérzetet biztosít, egyenletes hőmérséklet-eloszlást létrehozva egészen a padlótól a mennyezetig.


Környezetbarát

A falfűtési rendszer környezetbarát, mivel alacsony hőmérsékletű fűtővízzel üzemel. Másik környezetbarát sajátossága, hogy alacsonyabb károsanyag kibocsátást von maga után


Esztétikus és Modern

A Comfort System falfűtési rendszere teljesen modern és láthatatlan, mivel a csövek a falban, a mennyezetben vagy a padlóban helyezkednek el, így a fűtőtest maga a vakolat.


Költséghatékony  

A Comfort System falfűtési rendszerünk egyszerre biztosítja a téli hónapokban a helyiségek felmelegítését, valamint a nyári kánikulában lakása hűvösebbé tételét. így időt és pénzt spórolhat meg egyetlen rendszer beépítésével!


Gyors felfűtési idő

A falfűtési rendszerünk mivel kis belső átmérővel rendelkező csövekből áll, rendkívül  jó hővezetők, melynek következtében a felfűtési idő rövid.  

Falfűtés - comfortsystem.hu

Kép: A modern és láthatatlan falfűtés mindenkire jó hatással van

 

Tudjon meg még többet a gazdaságos falfűtésről

 

Ha falfűtés, miért éppen a Comfort System Kft?

  • Díjtalan szaktanácsadással segítünk a döntésben. Tanácsadóink részletes tájékoztatót  nyújtanak, hogy a legjobb döntést sikerüljön meghozni!
  • Bemutató terem, ahol személyesen is megtekintheti kiállított referenciáinkat.
  • Szakembereink a tervrajzok, paraméterek megadása után összeállítják egyedi tervét.  Kérjen árajánlatot!
  • Telefonos ügyfél szolgálat, s állunk szíves rendelkezésére!
  • Minőségi anyagainkra, kellékeinkre, berendezéseinkre garanciát vállalunk, amennyiben a hiba nem a beszerelési gondatlanság vagy a nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezik.

Kérje ingyenes tanácsadásunkat vagy kérjen részletes kalkulációt a Comfort System Kft. szaktanácsadóitól!

 

Kérjen árajánlatot még ma

 

Mit takar a gazdaságos falfűtés?

A meleg víz fűtési célra nemcsak a padlóba vezethető csövekben, hanem a falakba is. Az ún.vizes falfűtésnél, 35-40 °C-os hőmérsékletű meleg vizet szivattyú szállítja a hőtermelő berendezéstől a fűtendő helyiségek közelében elhelyezett osztó-gyűjtő csomópontig. Kis átmérőjű műanyag csöveken keresztül áramlik a meleg víz és áramlás közben leadja hőjét a fal szerkezetnek, majd a lehűlt víz a gyűjtőn keresztül kerül vissza a hőtermelőhöz. A falakat felmelegítve kifejezetten kellemes hőérzetet biztosít. mivel a helyiségben tartózkodó személy és a falak között létrejön egy ún. sugárzási egyensúly, amely optimális komfortérzetet biztosít, s ezáltal az egész szobában egyenletes lesz a hőmérséklet eloszlás a padlótól egészen a mennyezetig. A Comfort System Kft falfűtés rendszere korszerű, költséghatékony és nagyon energiatakarékos. amelyet szintén folyamatosan fejlesztünk, külön szakértő bevonásával annak érdekében, hogy a lehető legjobb színvonalban eleget tegyünk felhasználóink igényeinek.

Gazdaságos Falfűtés Felsőfokon - comfortsystem.hu

Kép: Gazdaságos Falfűtés Felsőfokon

Ha felkeltettük érdeklődését, s szeretne még olvasni a gazdaságos falfűtésről, kattintson cikkünkre!

Ajánlatot szeretne kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben további fűtési rendszereink felkeltették érdeklődését, biztosan hasznos lesz a mennyezetfűtésről szóló cikkünk is!