Milyenek a jó fűtési rendszerek?

 

Tudtad, hogy a lakásfenntartási díjak közül, a fűtés felel az összeg akár 40-50%-ért?

 

Bizonyára rengetegszer előfordult már Veled is, hogy miután megkaptad a fűtésszámládat, egyenesen sokkolt annak összege. Az emberek általában ilyenkor kezdenek érdeklődni más, olcsóbb, energiatakarékosabb, hatékonyabb fűtési megoldások után. Azonban a sok-sok információ birtokában egyre bizonytalanabbá tud válni az ember. Ilyenkor érdemes szakember véleményét kérni. Rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolhatunk,  ha hozzáértő egyének tapasztalatára támaszkodhatunk. Érdemes leülni és átgondolni, átszámolni, hogy valóban olcsó-e az olcsónak tűnő megoldás? Mint az élet legtöbb területén, tervezéssel rengeteg bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.

 

Szóval mitől jók egyes fűtési rendszerek?

Manapság nagyon sokan emlegetik a korszerű fűtéseket, s nem ritkán hallani ennek keretében régi, elavul  technológiákat is. Mitől nevezhetünk egy fűtési rendszert korszerűnek? Ha a vaskályhás fűtéshez képest nézzük, akkor szinte bármi nevezhető korszerűnek. Egy meglévő fűtési rendszerhez képest már nem minden modern. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy akkor korszerű egy fűtési rendszer, ha az éves fűtési költség a lehető legalacsonyabb értéken van.

Az épület jó hőszigetelésével a fűtésre elhasznált energiának akár 50-75%-át is meg lehet spórolni, az épület jelenlegi hőszigeteltségétől függően. A jó hőleadók kiválasztása bizony nagyon fontos lépés egy lakás vagy ház kialakításakor! A korszerű fűtés ott kezdődik, hogy az épület jól hőszigetelt. A mai hőszigetelési előírások már nagyon megszigorodtak, s így az épület hő vesztesége alacsony. A Comfort System Kft.szeretné most bemutatni, melyek a mai kor követelményeinek megfelelő fűtési rendszerek.

Mivel fűtsünk lakásunkban, családi házunkban?

Sokfajta hőleadó létezik, de leggyakrabban a radiátorokat használjuk. Vannak az ún. felületi hőleadók is mint a padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés, melyek sok előnnyel bírnak és nagyon költséghatékonyak.

Egy jó építész nem teheti meg, hogy nem foglalkozik gépészettel. Aki felkeresi a Comfort System Kft-t , azzal a falazat, a födémek és a nyílászárók áttekintése után azt vesézzük ki, hogy milyen gépészet a megfelelő. A döntés megkönnyítéséhez most összeszedtük a Comfort System modern és korszerű fűtési lehetőségeit, s ki-ki döntse el melyik a legmegfelelőbb háztartásának.

Padlófűtés

Jól szabályozható és tiszta rendszerek, melyet nagy előszeretettel alkalmaznak főleg a nagy belterületű családi házaknál hidegburkolatú helyiségekben. A padlófűtés tervezésénél figyelembe kell venni, hogy a szabványban előírt padló hőmérsékletét ne lépjük túl. A padlófűtésről részletesebben itt olvashatsz!

Falfűtés

Gyors szabályozás, könnyű beszerelhetőség! A falfűtés, mint fűtési alternatíva egyre elterjedtebb hazánkban is. Fontos azonban, hogy a felületfűtések köreinek végződései hidraulikailag kiegyenlíthetőek legyenek, továbbá, hogy ezeket a köröket termosztátokról lehessen vezérelni. ennek köszönhetően ugyanis az összes helyiség szabályozhatóvá válik. Ha érdekel a falfűtés s annak beszerelési lehetősége, kérlek kattints ide!

Mennyezetfűtés

Nagyfokú kényelem és hatékonyság. Gondolkoztál már azon, hogy hűtésre is használd a fűtési rendszered? Manapság már ez  sem akadály. Két legyet tudsz ütni egy csapásra. Nagy épületek, csarnokok, nagyobb légterű családi házak esetében költséghatékony megoldás, ha a fűtő és hűtő felületeket a padló helyett a mennyezetbe szereljük. További hasznos információért kattints a mennyeztfűtés cikkünkre!

 

A korszerű fűtési rendszer kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen fontos hogy a lehetőségeinkhez mérten a lehető legkedvezőbb fűtési eljárást vezessük be otthonukba függetlenül attól, hogy melyek a jelenleg trendi fűtési módozatok!

 

Ugye Te sem akarsz többé vastag ruházatban otthon ülni? Szereted a jó meleget otthonodban?

 

Próbáld ki energiatakarékos fűtési rendszereinket a dermesztő hideg ellen!

Ha Te is szeretnél kellemes meleget otthonodba, s szeretnéd, ha mindez még pénztárcabarát is legyen, akkor tájékozódj weboldalunkon, ahol megfelelő szakmai tájékoztatás mellett kollégáink segítenek Neked a legjobb fűtési rendszer kiválasztásában a legkedvezőbb áron!

 

A kivitelezést nem bízzuk a véletlenre és padlófűtésre, mennyezetfűtésre és falfűtésre specializálódott munkatársakat foglalkoztatunk. A Comfort System Kft  elsősorban energiatakarékos fűtési és melegvizes-készítési megoldásokat kínál, s termékeit folyamatosan fejleszti. A Comfort System termékportfóliójának középpontjában a környezettudatosság és az energiatakarékosság áll, hiszen az energiahatékonyság már ma is egy fontos kérdés a klímaváltozás, az energiaellátás és a természet adta források védelmének területén. Mivel már több éve ezzel foglalkozunk, tisztában vagyunk az előforduló problémákkal és hatékony megoldási folyamataink vannak a kezelésükre. A Comfort System energiatakarékos fűtési rendszere biztosan le vesz Téged is a lábadról!

 

A Comfort System Kft. kifejezetten korszerű és energiatakarékos csőrendszereket alkalmaz, mely segítségével pillanatok alatt kellemes, meleg komfortérzetet tud biztosítani felhasználója számára. Az energiatakarékos fűtési rendszer nemcsak kedvező áruk miatt, hanem praktikusságuk miatt is kiemelkedő szerepet nyújt a felhasználónak.  A láthatatlan fűtés csövek esztétikai szempontból és a fűtés hatékonysága szempontjából is fontosak. Azon Ügyfeleink részére, akik nem rendelkeznek saját tapasztalattal a különböző fűtési és hűtési módozatokról, kollégáink nyújtanak bővebb, személyre szóló tájékoztatást.

Pénztárca-barát megoldás: energiatakarékos fűtési rendszerek, olcsó beruházás rejtett költségek nélkül.

 

Személyre szóló segítséget szeretnél?

Kérj ajánlatot, illetve érdeklődj a Comfort System szakembereinél a +36 62 571 440-es telefonszámon vagy írj emailt az info@comfortsystem.hu címre és mi felvesszük Veled a kapcsolatot!