Technológia fejlesztés a Comfort System kft-nél. A Comfort System Kft. 2022-ben támogatást nyert a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 program keretében egy gyártó- és raktárcsarnok építésére, technológiai és informatikai eszközök beszerzésére, továbbá munkatársaink továbbképzésére és pénzügyi tanácsadásra.

Részletek

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Comfort System Kft-nél. A projekt célja cégünk informatikai eszközeinek fejlesztése, valamint a Vállalatirányítás / Vállalatinformációs Rendszer következő 8 moduljának bevezetése.

Részletek

Nyertes GINOP-1.2.2-16-2017-01020 pályázat a cégünknél. A támogatási keretében tervezett fejlesztés célja a saját fejlesztésű fűtő - hűtő panel gyártási kapacitásunk bővítése, a gyártási folyamat gyorsítása, saját gyártású inox padlófűtés elosztó kivitelezésének elindítása.

Részletek

Padlófűtés

A padlófűtés alacsony vízhőmérsékletű fűtési rendszer, ezért további megtakarítással számolhatunk.
A padlófűtésről részletesen

Mennyezet fűtés

A nagy felület hősugárzása miatt egyenletes a meleg a helyiségek minden pontján.
A mennyezetfűtésről részletesen

Falfűtés

Egyenletes hőelosztást tesz lehetővé a helyiségben, ezáltal olyan érzetünk van mintha a nap sütne ránk.
A falfűtésről részletesen

 

Padlófűtés, Mennyezetfűtés, Falfűtés - fűtési technológiák mesterfokon!

Szeretettel köszöntünk a Comfort System Kft. weboldalán! Megújult weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy megismertessük Veled az energiatakarékos és korszerű épületgépészeti megoldásokat. Elsődleges feladatunk olyan otthonokat, létesítményeket megépíteni, mely pénztárca és környezetkímélő. Amennyiben szeretnél bővebb információhoz jutni a Comfort System technológiáról, megnézni, hogy melyik rendszer milyen előnyökkel jár, úgy látogass el cégünk irodájába és bemutató termébe, ahol az alábbi fűtés-hűtés rendszerek működés közben is megtekinthetőek! A bemutatótermünkben az építőiparban előforduló minden épületszerkezet fűtésére használt megoldást be tudjuk mutatni, illetve termékeink megvásárolhatóak. A Comfort System rendszert, mint elsődleges fűtésrendszert, többféle változatban lehet alkalmazni: padlófűtés, falfűtés vagy mennyezetfűtésként. Rendszerünk fő mozgatóereje, hogy a ház fűtési rendszere egyenletes, alacsony költségvetésű, valamint gyors és kényelmes legyen. A Comfort System fűtési megoldásaik során korszerű és energiatakarékos csőrendszereket alkalmaznak, mely segítségével pillanatok alatt gazdaságos és meleg komfortérzetet tud biztosítani felhasználója számára. A fűtéscsövek nemcsak kedvező áruk miatt, hanem praktikusságuk miatt is kiemelkedő szerepet nyújt. A láthatatlan fűtéscsövek esztétikai szempontból és a fűtés hatékonysága szempontjából is fontosak. Azon Ügyfeleink részére, akik nem rendelkeznek saját tapasztalattal a különböző fűtési és hűtési módozatokról, a Comfort System weboldalán tájékozódhatnak bővebben. Szolgáltatásinkról a "Rendszereink" menüpontban kaphattok bővebb tájékoztatást. Kérj tőlünk ajánlatot az Árajánlat segítségével, ahol kérdéseitekre, észrevételeitekre kollégáink rendelkezésetekre állnak! Amennyiben személyre szabott megoldások érdekel Téged, úgy időpont egyeztetéshez írj nekünk emailt vagy keress meg telefonon!

Bízunk benne, hogy oldalunk hasznos Neked, s mielőbb Ügyfeleink között köszönthetünk!

Referenciák

Családi ház fűtéskorszerűsítés Szegeden.
Gépészet: Fal és padlófűtési rendszer...

Falfűtés-hűtés, mennyezetfűtés -hűtés, padlófűtés (temperálás).

Családi ház gipszkartonos fűtésrendszerének kialakítása. Mennyezetfűtéssel, padlófűtéssel -...

Irodaház fűtés rendszerének kiépítése - Szeged

Összes referencia

Kövessen minket a Facebookon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!



* Kötelező kitölteni
Pályázati logó